НачалоНовиниМобилният портфейл на VIVACOM вече предлага кредити до 4000 лв.

Мобилният портфейл на VIVACOM вече предлага кредити до 4000 лв.

838
Написана от  nixanbal 15 юли 2021
Мобилният портфейл на VIVACOM вече предлага кредити до 4000 лв.

Мобилният портфейл на VIVACOM вече предлага директно отпускане на кредити до 4000 лв., обявиха от оператора. Тази възможност се въвежда в партньорство с БНП Париба Лични Финанси.

От 15 юли клиентите на Pay by Vivacom могат да заявят кредит до 4000 лв. с гратисен период до 58 дни. Кредитът се одобрява в рамките на 15 минути, а парите се превеждат директно в портфейла, след кратко интервю по телефона. Услугата е без такси за проверка на лимит и заявяване на кредит.

Одобрението и отпускането на средствата се извършва от БНП Париба Лични Финанси, като крайната лихва се изчислява по време на одобрението, в зависимост от индивидуалния профил на всеки клиент.

Подробности - тук

Същата услуга за кредит до 4000 лв. през мобилен портфейл обяви успоредно и приложението Phyre, чиито платежни услуги се предоставят от Пейнетикс АД. Последната стои и зад Pay by VIVACOM. 

Това е още една стъпка на VIVACOM в посока финансови услуги, като подобни предлагат и от А1. Припомням ви, че А1 имат собствена кредитна карта, както и възможност за бързи кредити до 3000 лв. 

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max имат подобрени камери и батерии, 120 Hz дисплеи и до 1 TB памет

Apple представи днес новите си смартфони от серията iPhone 13, начело с премиум моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer