Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниMoto X4 ще има наследник, потвърди @evleaks

Moto X4 ще има наследник, потвърди @evleaks

1320
Написана от  nixanbal 29 ноември 2017
Moto X4 ще има наследник, потвърди @evleaks

В края на лятото на 2017 г. Motorola представи Moto X4, с което продължи прекъснатата за известно време популярна серия X. Моделите X сега са в горния среден клас и ако това са интересните за вас устройства, ще се зарадвате да научите, че се задава продължение с модела Moto X5. 

Новината идва от @evleaks, който сподели лого с името на необявения Moto X5. За съжаление нямаме подробности около устройството - нито за спецификациите му, нито за премиерната му дата. Възможно е обаче Motorola да не чака до края на лято 2018-а, за да го представи.

А какво можем да очакваме от характеристиките на X5? Със сигурност ще има подобрения във всяко отношение - камера, процесор, а възможно е да видим и нов дисплей. Защо не 18:9? 

Междувременно е интересно да проследим развитието на серията Moto Z. Тя е позиционирана още по-нагоре от X и би било логично там да чакаме преминаване към актуалния сега издължен екран 18:9. Проблемът е, че тези устройства работят с приставките Moto Mods и ако подобна промяна се случи, трябва да има промяна и в поколението на модулите. 

Ще бъде интересно, очакваме новини. 

Колкото до Moto X4 - той всъщност се появи на пазара неотдавна и може да се намери на цена от около 700 лв. без договор. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer