Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMoto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

Moto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

1769
Написана от  nixanbal 13 септември 2017
Moto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

На 12 септември в Букурещ Lenovo организира премиерата за Югоизточна Европа на новия си модел Moto Z2 Play, който скоро ще се появи в България. Апаратът ще е достъпен във веригите магазини за техника и някои от операторите от края на септември - началото на октомври, а в пакет ще влиза една приставка Moto Mod по избор. 

Moto Z2 Play е смартфон от висок среден клас, който предлага тънко тяло, 5.5" Full HD Super AMOLED дисплей, чипсет Snapdragon 626, 3/4 GB RAM, 32/64 GB вградена памет, единична основна 12 МР камера с бленда f/1.7 и 3000 mAh батерия с бързо зареждане. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Устройството ще се появи в края на септември във веригите магазини за техника, а до няколко дни след това и при Мтел и Теленор. От Lenovo планират да има демо щандове, на които потребителите да могат да тестват приставките Moto Mods. 

Очакваната цена без договор е малко под 1000 лв. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Moto Z2 Play ще се продава в пакет с приставка по избор, като изборът ще бъде между две предложения - Moto Gamepad или JBL SoundBoost 2. Те, както и други Moto Mods, ще се подават и самостоятелно. Геймпадът ще струва около 169 лв., колонката JBL - около 120 лв., а камерата за 360-градусови снимки и видео - 449 лв. 

Колкото до флагмана Moto Z2 Force - той няма да се предлага широко в България и няма да бъде акцент за компанията. Все пак се очаква в ограничени количества в някои онлайн магазини през ноември на ориентировъчна цена от 1599 лв. От Lenovo обясниха, че с рестарта на Motorola първо ще залагат на моделите от по-нисък и среден клас, а догодина ще имат фокусен модел от премиум сегмента. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Получихме новини и за Moto X4 - модел от среден клас, който беше представен преди няколко дни на изложението IFA 2017 в Берлин и за който ви разказах в отделно видео с първи впечатления. Апаратът се очаква у нас през втората седмица на октомври, като ще бъде важен модел от каталога на VIVACOM. Обявената за Европа цена без договор е 399 евро, но предстои да видим какво ще пише на етикето му у нас до няколко седмици. 

Междувременно от Lenovo обявиха, че са продали общо 4 милиона смартфона Moto Z и 1 милион приставки Moto Mods до момента. 

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer