Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMoto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

Moto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

1467
Написана от  nixanbal 13 септември 2017
Moto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

На 12 септември в Букурещ Lenovo организира премиерата за Югоизточна Европа на новия си модел Moto Z2 Play, който скоро ще се появи в България. Апаратът ще е достъпен във веригите магазини за техника и някои от операторите от края на септември - началото на октомври, а в пакет ще влиза една приставка Moto Mod по избор. 

Moto Z2 Play е смартфон от висок среден клас, който предлага тънко тяло, 5.5" Full HD Super AMOLED дисплей, чипсет Snapdragon 626, 3/4 GB RAM, 32/64 GB вградена памет, единична основна 12 МР камера с бленда f/1.7 и 3000 mAh батерия с бързо зареждане. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Устройството ще се появи в края на септември във веригите магазини за техника, а до няколко дни след това и при Мтел и Теленор. От Lenovo планират да има демо щандове, на които потребителите да могат да тестват приставките Moto Mods. 

Очакваната цена без договор е малко под 1000 лв. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Moto Z2 Play ще се продава в пакет с приставка по избор, като изборът ще бъде между две предложения - Moto Gamepad или JBL SoundBoost 2. Те, както и други Moto Mods, ще се подават и самостоятелно. Геймпадът ще струва около 169 лв., колонката JBL - около 120 лв., а камерата за 360-градусови снимки и видео - 449 лв. 

Колкото до флагмана Moto Z2 Force - той няма да се предлага широко в България и няма да бъде акцент за компанията. Все пак се очаква в ограничени количества в някои онлайн магазини през ноември на ориентировъчна цена от 1599 лв. От Lenovo обясниха, че с рестарта на Motorola първо ще залагат на моделите от по-нисък и среден клас, а догодина ще имат фокусен модел от премиум сегмента. 

Moto Z2 Play @ nixanbal

Получихме новини и за Moto X4 - модел от среден клас, който беше представен преди няколко дни на изложението IFA 2017 в Берлин и за който ви разказах в отделно видео с първи впечатления. Апаратът се очаква у нас през втората седмица на октомври, като ще бъде важен модел от каталога на VIVACOM. Обявената за Европа цена без договор е 399 евро, но предстои да видим какво ще пише на етикето му у нас до няколко седмици. 

Междувременно от Lenovo обявиха, че са продали общо 4 милиона смартфона Moto Z и 1 милион приставки Moto Mods до момента. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer