Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMoto Z2 Play ще има значително по-кратък живот на батерията от предшественика си

Moto Z2 Play ще има значително по-кратък живот на батерията от предшественика си

1734
Написана от  nixanbal 06 май 2017
Moto Z2 Play ще има значително по-кратък живот на батерията от предшественика си

Вече чухме информация за Moto Z2 Play и дори видяхме първи изображения. Сега Еван Блас (@evleaks) разкрива още подробности около устройството, като споделя, че корпусът му ще бъде значително по-тънък спрямо предшественика му, но и с много по-малка батерия. 

Оказва се, че с Moto Z2 Play производителят ще цени по-секси дизайн и ще намали дебелината от 7 на 6 мм, а теглото с 20 грама на 145 грама. 

Тези промени във външния вид ще наложат и значително редуциране на батерията - от 3510 mAh при Moto Z Play на 3000 mAh при новия Moto Z2 Play. Това според източника ще намали времето за ползване от 50 на 30 часа. 

Доста сериозен компромис с най-важния плюс на модела Play заради 1 мм по-тънко тяло. 

Иначе Moto Z2 Play ще получи лек ъпгрейд и на останалите характеристики - чипсетът ще бъде Snapdragon 626 с 8-ядрен процесор на 2.2 GHz, ще има 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. За сравнение Moto Z Play от 2016-а идваше със Snapdragon 625, 3 GB RAM и 32 GB памет.

Предната камера ще остане 5 МР, но задната ще бъде не 16 МР, а 12 МР. Въпреки по-малкото мегапиксели новият модел Play ще обещава по-добро качество на снимките, тъй като блендата вече е f/1.7 (f/2.2 при Moto Z Play) и се използва двойна автофокусна технология на пикселите - изглежда нещо подобно на Dual Pixel при Samsung.

Дисплеят ще остане непроменен - 5.5" Super AMOLED с Full HD резолюция. Да, Moto Z2 Play ще бъде съвместим с Moto Mods и трябва да запази физическите размери на предшествениците си, но да се надяваме, че поне при флагмана Moto Z2 ще видим по-тънки рамки и по-голям екран при същите физически мерки.

Moto Z2 Play ще се предлага в два цвята и е един от очакваните тази година модели Moto. Останалите са Moto C и C Plus, Moto E4 и E4 Plus, както и флагманите Moto Z2 и Moto Z2 Force.  

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer