НачалоНовиниMotorola Edge и Motorola Edge+ вече се продават в България

Motorola Edge и Motorola Edge+ вече се продават в България

1199
Написана от  nixanbal 01 юни 2020
Motorola Edge и Motorola Edge+ вече се продават в България

Новите смартфони на Motorola от серията Edge вече се предлагат на българския пазар. От компанията обявиха и какви са цените на флагмана Motorola Edge+ и неговия подгласник Motorola Edge.  

Motorola Edge+ е топмоделът на притежаваната от Lenovo компания, какъвто липсваше в портфолиото ѝ няколко години. Сред основните му характеристики са голям дисплей със силни извивки и 90 Hz опреснителна честота, 108 МР основна камера, премиум конфигурация, солидна батерия и стерео звук. 

Цената на Edge+ е 2149 лв. без договор и засега се предлага в Технополис.

Motorola Edge е позициониран във високия среден клас и предлага същия силно извит дисплей с 90 Hz честота, но има по-слаб процесор, по-малка батерия и 64 МР основна камера. 

Цената на Edge е 1149 лв. без договор и също на този етап е наличен само в Технополис.

От Motorola обявиха, че смартфоните скоро ще са налични и при операторите, а също и в други вериги за техника. Планирани са и промоционални кампании за устройствата, особено при поръчка онлайн, но подробностите вероятно ще научим в следващите дни и седмици. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer