Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниMotorola One Hyper ще предлага 64 МР основна и 32 МР изскачаща селфи камера

Motorola One Hyper ще предлага 64 МР основна и 32 МР изскачаща селфи камера

852
Написана от  kris.romanov 28 ноември 2019
Motorola One Hyper ще предлага 64 МР основна и 32 МР изскачаща селфи камера

Следващата седмица Motorola ще представи още един смартфон в серията Motorola One, който ще предлага изскачаща селфи камера. Въпросният Motorola One Hyper ще впечатлява и с доста висока резолюция на сензора в основната камера - цели 64 МР. 

Motorola One Hyper изглежда ще бъде представен официално на 3 декември в Бразилия, който е традиционно силен и ключов пазар за компанията. 

От поканата става ясно, че устройството ще има изскачаща отгоре селфи камера, каквато имат вече цял куп модели, включително Huawei P Smart Z, Xiaomi Mi 9T и други. Въпросната камера за автопортрети ще използва 32 МР сензор. 

Основната камера пък ще бъде двойна и ще залага на 64 МР основен сензор - най-високата резолюция за камера в смартфон Motorola досега. Вторият сензор ще бъде 8 МР и ще служи само за измерване дълбочината в кадъра, така че няма да предлага някакво разнообразие в снимките.  

За останалите характеристики на модела се говори, че ще включват 6.39" дисплей с IPS LCD панел и Full HD+ резолюция, чипсет от среден клас Snapdragon 675, 4 GB RAM и 128 GB вградена памет. 

Източник - цък.

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer