Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMotorola One Power се появи предпремиерно с безрамков дисплей и двойна камера

Motorola One Power се появи предпремиерно с безрамков дисплей и двойна камера

2491
Написана от  nixanbal 30 май 2018
Motorola One Power се появи предпремиерно с безрамков дисплей и двойна камера

В мрежата се появи изображение и информация за интересен смартфон с името Motorola One Power, който притежаваната от Lenovo компания изглежда планира скоро да покаже. Устройството ще разполага с дисплей с фини рамки и ноч, както и с двойна камера.

До момента смартфоните на компанията излизаха под бранда Moto, но тук ни очаква промяна. Motorola One Power всъщност ще се базира на Android One, което означава чист Android, навременни и продължителни ъпдейти - точно както при смартфоните Nokia. 

Устройството ще бъде поне от среден или по-висок клас, като от изображението става ясно, че ще предлага екран с тънки рамки и изрязана част в горния си край, двойна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци под нея, носещ логото на марката. 

Засега не знаем повече подробности за Motorola One Power, като не е ясно и дали изобщо ще го видим в Европа, където в близко бъдеще очакваме анонс на Moto Z3 Play. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer