Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMotorola One вече се продава в България на цена 499 лв. без договор

Motorola One вече се продава в България на цена 499 лв. без договор

3191
Написана от  nixanbal 10 октомври 2018
Motorola One вече се продава в България на цена 499 лв. без договор

Motorola представи модела Motorola One на изложението IFA в Берлин преди около месец и половина, а днес апаратът вече е на българския пазар. Устройството ще се продава на цена 499 лв. без договор, а ето и какво предлага срещу нея...

Motorola One се базира на чист Android и е част от програмата Android One на Google, което означава по-бързи актуализации на софтуера, редовни ъпдейти по сигурността и по-дълъг период на поддръжка. Освен това операционната система е в чист вид, което за някои потребители е важно предимство. 

Иначе апаратът има 5.9" HD+ дисплей с ноч, използва чипсет Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот, 13 МР основна камера с 2 МР за измерване дълбочината в кадъра, 8 МР селфи камера и 3000 mAh батерия с бързо зареждане. 

При операторите Motorola One засега ще се продава само при Теленор на цени от 189.99 лв., а на свободна продажба е наличен за 499 лв. при Технополис. 

Моделът е вече при мен в черно и в бяло, така че скоро очаквайте видео, а тук можете да гледате клипа от първата ми среща с One на IFA 2018.

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer