НачалоНовиниMotorola пуска в Европа смартфона със стилус Moto G Pro

Motorola пуска в Европа смартфона със стилус Moto G Pro

1393
Написана от  nixanbal 26 май 2020
Motorola пуска в Европа смартфона със стилус Moto G Pro

Motorola обяви днес, че пуска в Европа смартфона със стилус Moto G Pro. Устройството, което по-рано дебютира в САЩ като Moto G Stylus, предлага спецификации на модел от среден клас и цена от около 330 евро. 

Moto G Pro разполага с 6.4" IPS LCD дисплей с Full HD+ резолюция, в който е изрязана предната 16 МР камера. Екранът позволява работа със стилуса, прибиращ се в корпуса на апарата.

Motorola Moto G Pro

Основната камера е тройна и включва 48 МР главен сензор с бленда f/1.7 и обединяваща 4 пиксела в 1 технология, 16 МР Action Camera с обхват 117 градуса и 2 МР макро камера. 

Конфигурацията се базира на чипсет Snapdragon 665, 4 GB RAM и 128 GB вградена памет, батерията е с капацитет 4000 mAh, а зареждането - 15 W.  

Motorola Moto G Pro

Цената на Moto G Pro за Европа е 330 евро, а според информация от българския офис на компанията, споделена с nixanbal.com, смартфонът ще пристигне и в България. Очаква се тук през втората половина на юни на цена около 600 лв. без договор. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer