Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMotorola RAZR получава Android 4.0 през Q2, DEFY+ и Milestone 2 остават на Gingerbread

Motorola RAZR получава Android 4.0 през Q2, DEFY+ и Milestone 2 остават на Gingerbread

1820
Написана от  nixanbal 15 февруари 2012
Motorola RAZR получава Android 4.0 през Q2, DEFY+ и Milestone 2 остават на Gingerbread

Още през октомври Motorola официално потвърди, че новият им смартфон RAZR ще получи актуализация до Android 4.0, но тогава поясни само, че това ще се случи в началото на 2012 г. Днес компанията пусна детайли, разкривайки, че тънкият модел ще бъде ъпдейтнат до Ice Cream Sandwich едва през второто тримесечие на годината. Модели като DEFY+, Milestone 2 и обявеният наскоро DEFY MINI пък изобщо няма да бъдат актуализирани.

Добрата новина е тази – Motorola ще си спази обещанието и ще обнови хай-енд смартфона RAZR до Android 4.0 в периода април-юни.

Таблетът Motorola XOOM, който предлага само Wi-Fi (без 3G), също ще получи Ice Cream Sandwich през Q2, а при версията с Wi-Fi + 3G ъпдейтът още се планира.

Вече поостарелият QWERTY смартфон Milestone 2 обаче няма да бъде обновен и остава с Android 2.3 Gingerbread. Същата е и съдбата на представения миналото лято DEFY+, а и на току-що дебютиралия DEFY MINI. Последният, разбира се, е по-нисък клас, така че решението е донякъде оправдано. Пък и спомнете си, че Samsung отказа да актуализира устройства като Galaxy S и таблета Galaxy Tab.

Дали Motorola Pro+ и MOTOLUXE ще получат новия Android в момента се обсъжда и очакваме още детайли в близко бъдеще.

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer