НачалоИграчкиMotorola RAZR MAXX и мощната му батерия идват в Европа следващия месец

Motorola RAZR MAXX и мощната му батерия идват в Европа следващия месец

3229
Написана от  nixanbal 03 април 2012
Motorola RAZR MAXX и мощната му батерия идват в Европа следващия месец

Ура за всички фенове на Motorola и въобще всички, които искат хай-енд смартфон с истински здрава батерия! Motorola DROID RAZR MAXX ще пристигне и на европейския пазар, при това още през месец май.

Американците днес потвърдиха новината и обявиха европейската (и азиатска) версия на устройството, която по традиция ще се нарича по същия начин като северноамериканската, но без DROID в името.

Motorola RAZR MAXX е в общи линии идентичен с популярния и в България RAZR, но е малко по-дебел от него и побира мощна батерия, издържаща до 17.6 часа разговори с едно зареждане. Или 16 часа и 17 минути гледане на видео, ако предпочитате.

Motorola RAZR MAXX е тънък 8.99 мм, а не 7.1 мм както оригиналния RAZR, но обещава в пъти по-дълъг живот на батерията.

Иначе смартфонът предлага двуядрен процесор на 1.2 GHz, 1 GB RAM памет, 4.3“ Super AMOLED Advanced екран с qHD резолюция и 8 МР камера с Full HD видеозапис. RAZR MAXX ще върви под Android, като дори да излезе с Gingerbread, ще бъде актуализиран до Ice Cream Sandwich. Европейската версия няма да поддържа LTE, тъй като за разлика от САЩ тук тези мрежи тепърва навлизат и има едва няколко комерсиално пуснати.

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer