Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниMotorola ще има и по-достъпен модел със силно извит дисплей, 64 МР камера и 3.5 мм жак

Motorola ще има и по-достъпен модел със силно извит дисплей, 64 МР камера и 3.5 мм жак

551
Написана от  nixanbal 17 март 2020
Motorola ще има и по-достъпен модел със силно извит дисплей, 64 МР камера и 3.5 мм жак

Наскоро излезе информация и изображения за Motorola Edge+ - флагман, който има силни извит дисплей, топконфигурация и 108 МР камера. Оказва се, че компанията ще използва този дизайн и за втори, по-достъпен смартфон. 

Имаме детайли за Motorola Edge (без плюс), който изглежда ще бъде опростен вариант на Edge+. Тук ще бъде запазен дизайнът със силно извит към двете страни дисплей - т.нар. waterfall (водопад), но ще се гони по-ниска цена, а това означава някои орязани екстри. 

По-конкретно основната камера няма да има внушителния 108 МР сензор, а ще залага на 64 МР. Чипсетът няма да бъде в премиум сегмента на Qualcomm (Snapdragon 865), а от висок среден клас - Snapdragon 765. Компания ще му правят 6 GB RAM и 128 GB вградена памет. Батерията е с капацитет 4500 mAh, а безжично зареждане няма.  

Motorola Edge

Освен това за Motorola Edge източникът пише, че ще предлага 3.5 мм жак и microSD слот. 

Колкото до основната камера - тя ще бъде с 64 МР главен сензор с обединяваща 4 пиксела в 1 технология (=16 МР), но към него ще присъстват още 16 МР с ултраширок обхват и 8 МР с телеобектив. Вижда се и лазерен автофокус + двойна LED светкавица. 

Motorola Edge

За екрана на Motorola Edge се посочва, че ще бъде с 6.67" диагонал и с Full HD+ резолюция, но по-интересно е, че ще поддържа до 90 Hz опреснителна честота. Ще има опция да се избере още 60 Hz или автоматичен режим, превключващ между двете опции. В екрана има още изрязана 25 МР селфи камера, както и скенер за пръстови отпечатъци. 

Би трябвало Motorola съвсем скоро да представи Motorola Edge и Motorola Edge+, които първоначално бяха планирани за MWC 2020 в Барселона. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer