НачалоНовиниMotorola ще представи новия си топмодел на 22 април

Motorola ще представи новия си топмодел на 22 април

951
Написана от  nixanbal 13 април 2020
Motorola ще представи новия си топмодел на 22 април

Струва ли ви се, че Motorola не е представяла смартфон с топспецификации от цяла вечност? Съвсем прави сте. Тази серия от няколко години без истински флагман обаче изглежда скоро ще бъде нарушена и днес компанията обяви, че готви премиера за 22 април. Очакваме официалния дебют на Motorola Edge+.

След по-малко от 10 дни очакваме притежаваната от Lenovo компания да представи смартфона Motorola Edge+, за който в последните седмици излезе цял куп информация и ясни изображения. 

От всичко дотук разбрахме, че това е модел със силно извит към двете страни дисплей, видимо и от тийзъра по-долу, много подобен на този при Mate 30 Pro на Huawei. Освен това слуховете твърдят, че конфигурацията ще включва най-добрия чипсет от Qualcomm (Snapdragon 865), 108 МР камера и 5000 mAh батерия. 

Motorola Edge+

Според друга порция слухове пък компанията подготвя и олекотена версия на Motorola Edge+, която вероятно ще се появи под името Motorola Edge и ще предлага 64 МР основна камера и някои други редуцирани екстри, но в същия формфактор с извит екран. 

Очаквайте подробностите на 22-ри!

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer