НачалоНовиниМтел и VIVACOM пускат новата Nokia 3310 на цени от 10 лв. с договор

Мтел и VIVACOM пускат новата Nokia 3310 на цени от 10 лв. с договор

10288
Написана от  nixanbal 20 юни 2017
Мтел и VIVACOM пускат новата Nokia 3310 на цени от 10 лв. с договор

Мтел и VIVACOM обявиха, че от тази седмица новата Nokia 3310 ще бъде налична по магазините им. Двата оператора ще продават устройството на цени от 9.90 лв. с договор.

Мтел обяви, че новата Nokia 3310 ще бъде по магазините им от 21 юни на цена от 9.99 лв. с договор за тарифен план Мтел без граници XL.

От VIVACOM споделиха, че наследникът на емблематичния модел от миналото вече се продава в магазините им и цената му е 9.90 лв. с договор за тарифен план Smart L.

Въпреки че новата Nokia 3310 беше представена в няколко цвята, българските оператори ще я предлагат само в тъмносиньо. Апаратът поне засега няма да се предлага от Теленор. 

А ето и видео от моята първа среща с телефона на световната му премиера на 26 февруари в Барселона:

Спомняте си, че обявената цена за новата Nokia 3310 без договор за Европа беше около 50 евро, а за колко ще я пуснат операторите без обвързване - ще разберем утре от сайтовете им. Знаете, че не обичат да споделят тази цена в прессъобщенията си. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer