НачалоНовиниМтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

Мтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

25943
Написана от  vangelitsak 01 февруари 2016
Мтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

Мтел направи пълна промяна на тарифните си планове Мтел безкрай, които вече не предлагат неограничени разговори към всички. Свободните разговори вече ще са само в мрежата на червения телеком, а допълнително абонатите ще могат да изберат подходяща такса според това от колко минути към другите оператори и от колко мегабайта трафик за мобилен интернет имат нужда. Всъщност вижте пълните условия по-надолу...

Лошата новина е, че неограничените минути към Мтел важат след изчерпване на включените разговори към всички мрежи

Таксите на обновените планове Мтел безкрай вече започват от по-достъпните 11.99 лв. на месец и стигат 69.99 лв. 

Най-евтиният план Мтел безкрай S има такса 11.99 лв. и включва неограничени разговори само към 5 номера от мрежата на Мтел и 100 минути към останалите оператори. Включен мобилен интернет тук няма, но може да бъде добавен пакет от 3000 МВ за 4 лв. на месец

Тарифният план Мтел безкрай M има такса 15.99 лв. и включва неограничени разговори към всички в Мтел, 400 минути към други мрежи и едва 400 МВ трафик за мобилен интернет. 

При по-скъпите планове в серията - Мтел безкрай 2XL и 3XL с такси съответно 33.99 лв. и 69.99 лв., минутите към всички мрежи в България са неограничени, а включеният трафик е 8000 МВ и 15000 МВ. В по-скъпия план има и 1000 минути, 1000 МВ и 1000 SMS за ползване в роуминг + 1000 минути за разговори към държави от ЕС. 

Мтел безкрай - nixanbal

Таксуването е на всяка започната минута (60/60), скоростта на интернет връзката след изчерпване на включения трафик е 64 kbps, а ако добавите пакета с 3000 МВ за 4 лв. на месец върху таксата си, той ще бъде също с продължителността на договора за тарифния ви план. 

Infographic Mtel Unlimited

Какво ще кажете за новите тарифи на Мтел? Дали не ни връщат назад, когато минутите към различните оператори бяха разделени? А в ерата на смартфоните и предвид скромния включен трафик активирането на въпросния 3000 МВ пакет изглежда ще бъде задължително за всеки абонат на новите Мтел безкрай. 

Най-ясният знак, че плановете на Мтел се връщат към практики от миналото обаче е условието, че неограничените разговори към мрежата им важат след изчерпване на минутите към всички мрежи.

Обърнете внимание, че с въвеждането на обновените планове Мтел безкрай телекомът спира да предлага Мтел трансфер. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer