Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниМтел привлече още кадри от ключови позиции във VIVACOM

Мтел привлече още кадри от ключови позиции във VIVACOM

9840
Написана от  nixanbal 14 септември 2015
Мтел привлече още кадри от ключови позиции във VIVACOM

След като Мтел привлече главния търговски директор Александър Димитров на VIVACOM за свой нов главен изпълнителен директор, изнасянето на кадри от оранжевия към червения оператор продължава. Днес беше официално обявено, че двама нови директори от VIVACOM отиват на Кукуш 1.

Симеон Донев (на снимката горе), прекарал последните 7 години на позицията директор "Продукти и услуги" във VIVACOM, вече е кадър на Мтел, където оглавява дирекция "Продукти и услуги". Преди това Донев е работил в Германос, където също е заемал ръководни постове. 

Другото ново лице за Мтел, привлечено от конкурентния телеком, е Георги Томов (на снимката отдолу). Той вече е директор направление "Индивидуални клиенти" в Мтел, а преди това беше директор "Директни продажби" във VIVACOM. 

Georgi Tomov

Най-вероятно потокът на преминаващи от единия в другия оператор служители ще продължи, което със сигурност в един момент ще доведе до осезаема промяна в работата и представянето на компаниите. Ще има ли ясен победител от този обмен на кадри - предстои да разберем. 

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer