НачалоНовиниНа 13 януари OnePlus ще демонстрира нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони

На 13 януари OnePlus ще демонстрира нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони

1620
Написана от  kris.romanov 10 януари 2020
На 13 януари OnePlus ще демонстрира нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони

OnePlus организира събитие на 13 януари в Шенжен, Китай, където се говори, че ще представи пред медии нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони. Очакванията са да чуем за още по-висока опреснителна честота. 

Въпреки че OnePlus не посочва каква ще бъде темата на събитието и спекулациите могат лесно да стигнат до премиера на новия OnePlus 8, струва ми се, че за това е все още рано и тук по-скоро говорим за малко по-скромен ивент. 

Да, по-точните предположения според мен са тъкмо за нов тип дисплеи, които китайците ще използват в следващите си смартфони, като вероятно става дума за 120 Hz опреснителна честота.

След като през 2019-а OnePlus вдигна много шум около своите модели с 90 Hz дисплеи, за 2020-а имаме обещание от тях, че всичките им нови устройства ще използват "най-малко" такава опреснителна честота. Това подсказва, че топмоделите (версиите Pro) може да са тези, които ще въведат новите 120 Hz.

OnePlus-2020-Screen-Technology-event-invite-576x1024

Освен това се говори, че очакваните през февруари флагмани Galaxy на Samsung също ще предлагат 120 Hz екрани, така че нищо чудно китайците да побързат със своя анонс, за да подгреят феновете им какво да очакват. 

5 НЕЩА за Mac периферията на Logitech

Вече няколко години използвам супер способната мишка MX Master 3 на Logitech, а от няколко дни при мен е цялата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer