Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниНаследникът на iPhone SE може да бъде представен на 31 март

Наследникът на iPhone SE може да бъде представен на 31 март

1602
Написана от  nixanbal 18 февруари 2020
Наследникът на iPhone SE може да бъде представен на 31 март

Все повече наближава март, когато се говори, че Apple ще представи чакания няколко години наследник на най-достъпния смартфон в портфолиото им iPhone SE. Сега имаме и конкретна дата, макар и без никакво потвърждение дали е коректна - говори се за 31 март.

iPhone 9, както се очаква да бъде наречен новият модел, ще се базира на дизайна на iPhone 8, но ще използва най-новия чипсет А13, познат от серията iPhone 11. Конфигурацията щяла да се допълва от 3 GB RAM, 64 или 128 GB вградена памет. 

Като цяло става въпрос за адекватно като хардуер устройство, но заради спестени усилия при дисплея и дизайна цената му ще бъде значително по-ниска от тази на основната серия iPhone-и. Анализаторите прогнозират $399 за iPhone 9. 

Според немския сайт http://iphone-ticker.de/ новият по-достъпен смартфон на Apple ще бъде представен на 31 март, а на пазара ще бъде от 3 април. Премиера през следващия месец съвпада с по-ранните слухове, а и през март преди 4 години беше обявен и оригиналният iPhone SE.

Има очаквания на същото събитие да видим и нов iPad Pro с тройна основна камера и 3D ToF сензор. 

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer