НачалоНовиниНавигационното приложение HERE WeGo вече е в магазина AppGallery на Huawei

Навигационното приложение HERE WeGo вече е в магазина AppGallery на Huawei

533
Написана от  nixanbal 25 април 2020
Навигационното приложение HERE WeGo вече е в магазина AppGallery на Huawei

Едно от популярните и по-добри навигационни приложения извън Google Maps вече се предлага в AppGallery на Huawei. Става въпрос за HERE WeGo - някогашната навигация на телефоните Nokia, която преди години единствена предлагаше безплатно упътване без нужда от връзка с интернет. 

HERE WeGo идва като спасителен пояс за онлайн магазина за приложения на Huawei, в който достъпът за всичко с произход Google е забранен заради санкциите на САЩ срещу Китай. 

Добрата новина е, че това навигационно приложение не е разработено от вчера и предлага много добра навигация, включително офлайн, а също и упътване в градския транспорт в над 1300 града. Приложението е безплатно и според сайта му до момента има над 40 милиона инсталации. 

Припомням ви, че Huawei развива и инвестира усилено AppGallery, така че там вероятно предстои тепърва да се появяват още популярни имена.  

HERE WeGo, доскоро HERE Maps, разбира се, се предлага също за останалите устройства с Android и за iOS. Припомням ви, че през 2015 г. приложението беше продадено от Nokia на консорциум немски автомоболни компании, включващ Audi, BMW и Daimler.

OnePlus 7T предлага тройна камера, 90Hz дисплей и Android 10

OnePlus представи току-що новия си топмодел OnePlus 7T, който вече предлага тройна основна камера, има 90 Hz опреснителна честота на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer