Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНай-достъпната версия на Galaxy S10 ще има плосък дисплей и изрязана в него селфи камера

Най-достъпната версия на Galaxy S10 ще има плосък дисплей и изрязана в него селфи камера

1812
Написана от  nixanbal 04 февруари 2019
Най-достъпната версия на Galaxy S10 ще има плосък дисплей и изрязана в него селфи камера

На 20 февруари Samsung ще представи новата си серия смартфони от премиум сегмента Galaxy S10, която този път се очаква да предложи три основни модела, а вероятно и допълнителен 5G апарат за някои пазари. Вече видяхме изображения на S10 и S10+, а на следващите кадри е Galaxy S10e - най-достъпният член на семейството. 

За Galaxy S10e се говори, че ще предлага 6 GB RAM, 128 GB вградена памет, странично разположен скенер за пръстови отпечатъци и 5.8" дисплей. 

От изображенията тук се вижда, че екранът на S10e ще бъде плосък и без обичайните за флагманите на Samsung извивки към двете страни. Това за някои потребители всъщност може да се окаже сериозен плюс, въпреки че иначе моделът е позициониран по-ниско. 

Galaxy S10eGalaxy S10e

В същия този дисплей ще има изрязан кръг за селфи камерата, а основната ще бъде двойна. При S10 и S10+ се очаква да видим тройна основна камера. 

Споменаваната към момента цена на S10e е 749 евро, а цветовете, в които ще се предлага, са черно, челено, бяло и жълто, а на по-късен етап и синьо. 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer