Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНай-достъпният Galaxy S10 може да има страничен скенер за отпечатъци, а най-скъпият - тройна камера

Най-достъпният Galaxy S10 може да има страничен скенер за отпечатъци, а най-скъпият - тройна камера

1889
Написана от  nixanbal 09 юли 2018
Най-достъпният Galaxy S10 може да има страничен скенер за отпечатъци, а най-скъпият - тройна камера

Въпреки че следващия месец очакваме премиерата на Galaxy Note 9, слуховете започнаха да се ориентират към по-следващия модел на Samsung - задаващият се догодина Galaxy S10. Нова информация сега гласи, че ще видим три версии на устройството, като най-евтината ще има странично разположен скенер за пръстови отпечатъци, а най-скъпата - тройна основна камера. 

Вече чухме, че Samsung работят по собствена система от три камери за топмодела си през 2019 г., а сега научаваме още детайли. Според сайта allaboutsamsung.de двата по-достъпни модела S10 (кодови имена Beyond0 и Beyond1) ще предлагат двойни камери - една 12 МР с променлива бленда от f/1.5 до 2.4 и една 16 МР с бленда f/1.9 и което е по-важно - с широк обхват от цели 123 градуса. 

Най-напомпаният модел в серията S10 (кодово име Beyond2) пък ще е този с тройната камера, като към по-горните две ще бъде добавен 13 МР сензор с бленда f/2.4 за приближение без загуба в качеството. 

На този етап се казва, че камерата с широк обхват няма нито автофокус, нито OIS, но да видим дали нещата няма да се променят до премиерата. 

Очаква се най-достъпният S10 да има плосък Infinity Display с 5.8" диагонал. По-голямата версия ще бъде с 6.2" извит Infinity Display, а премиум изданието - с 6.44" извит Infinity Display. 

Според слуховете по-скъпите два модела ще са с вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, докато при по-достъпния S10 той ще бъде странично разположен. 

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer