Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНай-евтиният iPhone тази година ще прехвърли 100 милиона продажби, очакват анализатори

Най-евтиният iPhone тази година ще прехвърли 100 милиона продажби, очакват анализатори

2245
Написана от  nixanbal 15 февруари 2018
Най-евтиният iPhone тази година ще прехвърли 100 милиона продажби, очакват анализатори

100 милиона бройки ще бъдат продадени само от 6.1-инчовия iPhone, който Apple планира да представи по-късно тази година, прогнозира анализаторът Минг-Чи Куо. Според него това ще бъде най-достъпният нов iPhone тази година, а заедно с него компанията ще покаже още два модела. 

6.1-инчовият iPhone ще има дизайна на iPhone X и функцията Face ID, но ще бъде най-евтиният нов модел на Apple за 2018 г. При него ще бъде спестено от елементи в корпуса - алуминиева, а не стоманена рамка; от камерата, която ще бъде само една; от дисплея - LCD вместо OLED панел и без 3D Touch поддръжка. 

Цената на това устройство ще бъде като на iPhone 8 миналата година - около $699. 

Очакванията на анализатора за 100 милиона продажби от този модел са за целия му жизнен цикъл, като за сравнение прогнозите за общите продажби от iPhone X на същия са за 62 милиона броя. 

Заедно с 6.1" LCD смартфон тази година би трябвало да видим от Apple и още два модела със сходен дизайн, но вече с OLED панели на своите 5.8" и 6.5" дисплеи. Тези модели iPhone ще имат продажби също около 100 милиона броя, но общо за двата. 

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer