НачалоНовиниНеобявените слушалки AirPods Studio на Apple се появиха в цяла галерия неофициални изображения

Необявените слушалки AirPods Studio на Apple се появиха в цяла галерия неофициални изображения

1159
Написана от  nixanbal 18 септември 2020
Необявените слушалки AirPods Studio на Apple се появиха в цяла галерия неофициални изображения

До края на годината очакваме от Apple още цял куп нови продукти от различни категории, като сред тях са и слушалки за поставяне върху главата тип диадема. Последните ще се наричат AirPods Studio и са първият подобен модел от Apple извън притежавания от тях бранд Beats. 

AirPods Studio сега се появиха в цяла галерия изображения, които са генерирани на база информация за тях и не са официални кадри от производителя. Целта на това е да бъде предпазен източникът, твърди Джон Просър, който сподели кадрите в Twitter. 

Apple AirPods Studio @ nixanbal.com

За новите слушалки на Apple се посочва, че ще бъдат с премиум дизайн от висококачествена кожа и метал. AidPods Studio ще могат да се поставят на главата, без потребителят да се съобразява коя е лява и коя дясна, тъй като те ще засичат автоматично кое е лявото и кое дясното ухо.

Apple AirPods Studio @ nixanbal.com

Интересното е, че няма да има 3.5 мм жак, така че със сигурност ще се залага на безжична връзка. Налице е обаче USB C порт, който вероятно ще служи за зареждане, но може и да позволява жичното ползване на слушалките. 

Това засега е всичко, което се знае за Apple AirPods Studio. Какво ще кажете за дизайна? За мен моделът изглежда доста приятно, но тепърва предстои да ги видим на живо и в по-ясни официални изображения.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer