Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNintendo чупи рекорди на отминалия Black Friday в САЩ

Nintendo чупи рекорди на отминалия Black Friday в САЩ

1610
Написана от  nixanbal 01 декември 2011
Nintendo чупи рекорди на отминалия Black Friday в САЩ

Black Friday (Черният петък) – последният петък преди празничния месец декември в САЩ по традиция се бележи от началото на огромни коледни намаления. Благодарение на тях тази година Nintendo счупи всички рекорди, продавайки над 500 000 конзоли Wii само на този ден.

Японците обаче не приключиха месец ноември само с това постижение. Най-новата игра за Nintendo от хитовата поредица Zelda (The Legend of Zelda: Skyward Sword) е продадена в над 535 000 бройки от старта на продажбите й на 20 ноември. Първото триизмерно издание на любимия Super Mario (Super Mario 3D Land) също е чукнало половин милион продадени копия за период от две седмици, което превръща изданието в най-бързо продаваната игра от серията за водопроводчика с червената шапка.

Президентът на Nintendo of America коментира, че с продажбите на Nintendo 3DS само за полседните 8 месеца компанията е надхвърлила постигнатата бройка с оригиналната конзола DS за цяла година. Тепърва предстоят и коледните празници, а също и пускането на поредния хит за платформата - Mario Kart 7 (на 4 декември).

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer