НачалоНовиниNintendo показа за първи път новата си игрова конзола Switch

Nintendo показа за първи път новата си игрова конзола Switch

4099
Написана от  nixanbal 20 октомври 2016
Nintendo показа за първи път новата си игрова конзола Switch

Nintendo днес разкри за първи път детайли за новата си игрова конзола, която досега познавахме като Nintendo NX. Оказва се, че финалното име на модулното устройство ще бъде Nintendo Switch, а най-интересното за него е разнообразните възможности за игра - пред телевизора, в движение, с един или два контролера, с джойстик и т.н.

Точно така - Nintendo Switch е модулно устройство, което има статична част и преносима такава, която сама по себе си изглежда като втора мобилна конзола с голям екран. 

Screen Shot 2016-10-20 at 6.21.30 PM

Основната част от системата е тази с дисплея - в нея е мозъкът на Nintendo Switch, като при игра на телевизионния екран този модул се поставя в статичната част. 

nintendo-switch-2

В промо видеото за Switch японската гейм компания ни показва различни варианти за игра и управление на конзолата, чиито странични контроли могат да се отделят и дават интересен нов поглед към геймплея. 

Screen Shot 2016-10-20 at 6.22.25 PM

Screen Shot 2016-10-20 at 6.22.11 PM

Възможностите за забавление с приятели, които също имат Switch също изглеждат вълнуващо, но пълните детайли предстои да научим в следващите месеци. На този етап няма и информация за цената. 

Nintendo Switch ще бъде финално обявена през март 2017 г. Дотогава - УАУ, Nintendo!

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer