НачалоНовиниnixanbal.com става на 12 и подарява iPhone 12 Pro!

nixanbal.com става на 12 и подарява iPhone 12 Pro!

3206
Написана от  nixanbal 25 март 2021
nixanbal.com става на 12 и подарява iPhone 12 Pro!

Както вече може да сте научили и от социалните мрежи на nixanbal, на 24 март сайтът навърши 12 години! Изключително щастлив съм за всичко, което се случи през тези години и продължава да се случва и до днес с един сайт, който започна с идеята да бъде личен блог на тема телекомуникации и нови технологии. Благодаря на вас за подкрепата през цялото това време! За това, че четете, гледате, харесвате и коментирате публикациите ми тук и в YouTube канала на nixanbal!

Не искам да се впускам в клиширани фрази и ретроспекции, затова само ще кажа, че през тези 12 години в работата си винаги съм си задавал сам на себе си един единствен въпрос.

Ако утре някой познат ме срещне на улицата и ми каже "Абе, Никола, видях какво си писал по онази тема...", ще изпитам ли срам от това, което съм написал, защото е било глупаво и необмислено или пък е следвало не идеята да бъде ценно за вас, а за повече кликове и импресии (абе, дали си е било чист кликбейт). Или пък ще мога гордо да застана зад мнението си и да защитя тезата си и в разговор на живо с гордо вдигната глава, без притеснение. 

Защото на фона на цялата медийна среда в страната ни и тоталното пропадане да доверието в масовите медии (ще спра дотук), смятам, че поне в ресора на технологичните медии ние, авторите зад тях, сме длъжни да запазим нормалността и достойнството си. 

iPhone 12 Pro

Без повече приказки, по повод 12-ия рожден ден исках да направя нещо специално за вас, читателите на nixanbal.com. Затова се обърнах към А1 и им предложих да ме подкрепят в този специален ден, като ми предоставят iPhone 12 (тематично с 12 години nixanbal.com), който да подаря на един от вас.

От А1 реагираха в рамките на един ден и съм изключително щастлив, че ми осигуриха смартфона, при това iPhone 12 Pro със 128 GB памет и в цвят Pacific Blue. Нещо повече - включиха в подаръка и оригиналното 20 W зарядно на Apple, с което всъщност продават всички модели от серията 12 на Apple. 

iPhone 12 Pro

Ако бихте искали да се включите в играта за спечелването на чисто нов iPhone 12 Pro, вижте публикацията и условията в Instagram на nixanbal.com - цък

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer