НачалоНовиниNokia към Samsung: Новите смартфони Lumia идват - водете си бележки

Nokia към Samsung: Новите смартфони Lumia идват - водете си бележки

2400
Написана от  nixanbal 16 август 2012
Nokia към Samsung: Новите смартфони Lumia идват - водете си бележки

Тази сутрин в личния си Twitter акаунт Крис Вебер, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в Nokia, пусна следното съобщение: Samsung да си водят бележки, следващото поколение Lumia излиза скоро. Туитът е изключително смела заявка и сега всички сме в очакване на Nokia World, когато трябва да получим солидни аргументи в нейна защита.

Всъщност компаниите рядко се обръщат по този начин една към друга и не се случва често да видим закани от един производител към друг, сравнение на продукти и друг вид открит сблъсък. Да, Samsung опитват да захапят iPhone със серия реклами, но това е по-скоро изключение.

Така че Крис Вебер би трябвало да има сериозна причина да пусне това съобщение в Twitter и да го адресира директно към южнокорейците, които преди време откраднаха първото място от Nokia. Остава ни да изчакаме още двайсетина дни до Nokia World и премиерата на първите смартфони Lumia с новия Windows Phone 8.

Да се надяваме, че чакането ще си е струвало и ще видим истински иновации от типа на PureView и други технологии, които са начин финландците да се отличат от конкуренцията.

Премиера на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

10 септември е и в уречения час на сцената на Steve Jobs Theater в Apple Park Тим Кук представи новите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer