Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNokia 306 е прототип на нов тъчскрийн телефон

Nokia 306 е прототип на нов тъчскрийн телефон

2020
Написана от  nixanbal 08 април 2012
Nokia 306 е прототип на нов тъчскрийн телефон

В интернет се появи изображение на непознат телефон Nokia, което според сайта NokiaPort.de е от упътването на въпросния модел. Става въпрос за прототип, който се подвизава като Nokia 306 и засега не е сигурно каква операционна система използва.

Дизайнът на предполагаемата Nokia 306 има елементи от добре познатия Nokia 500, който ви представих преди време в това видео. Не е ясно обаче дали и този модел върви под Symbian.

Знае се, че Nokia 306 има Wi-Fi, Bluetooth, microSD и FM радио, а също и тъчскрийн. Диагоналът на екрана не е потвърден, но за резолюцията се счита, че ще бъде 240х412 (или 416) пиксела, което по-скоро говори за платформата Series 40.

С преминаването към Windows Phone съвсем логично би било Nokia да започне да представя по-малко смартфони под Symbian и повече модели под Series 40. Интересно е да видим нов модел само с тъчскрийн за управление на тази платформа.

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer