Nokia 9.3 може да предлага 120 Hz дисплей

802
Написана от  nixanbal 15 април 2020
Nokia 9.3 може да предлага 120 Hz дисплей

Наскоро се появи информация, че HMD Global ще забавят премиерата на новия си модел от висок клас Nokia 9.3. Днес пък имаме детайли за очакваните характеристики на смартфона, според които той ще предлага дисплей със 120 Hz опреснителна честота. 

120 Hz все още е рядко срещата екстра, дори при най-скъпите модели на пазара, но все пак се предлага от устройства като серията Galaxy S20 на Samsung и новия OnePlus 8 Pro например. 

Също според непотвърдена информация въпросният Nokia 9.3 ще предлага чипсет Snapdragon 865, както и петорна камера като предшественика си, само че с осъвременен набор сензори. Говори се за 64 МР и дори за 108 МР главен сензор. За селфи камерата се споменава, че ще бъде с 48 МР резолюция, а имаше слухове и че ще бъде вградена под дисплея, каквато досега не сме виждали и по-скоро не бих се доверил на това. 

Очаква се Nokia 9.3 да бъде официално представен през третото тримесечие на 2020 г., вероятно на изложението IFA 2020 в Берлин, ако, разбира се, такова изобщо има предвид неясната ситуация около коронавируса.

Заедно с него HMD Global може да представи и Nokia 7.3. Той щял да има четворна основна камера с 48 или 64 МР основен сензор. 

5 НЕЩА, които трябва да знаете за Samsung Members

Някои собственици на смартфони Galaxy вероятно са попадали на Samsung Members, но съм сигурен, че много от тях дори не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer