НачалоНовиниNokia 9.3 ще предлага 120 Hz дисплей, 108 MP основен сензор и селфи камера под дисплея, твърдят слухове

Nokia 9.3 ще предлага 120 Hz дисплей, 108 MP основен сензор и селфи камера под дисплея, твърдят слухове

3037
Написана от  nixanbal 04 май 2020
Nokia 9.3 ще предлага 120 Hz дисплей, 108 MP основен сензор и селфи камера под дисплея, твърдят слухове

HMD Global работи по продължението на Nokia 9 PureView, което ще се появи до края на лятото под името Nokia 9.3 5G, твърдят слухове. Според информацията въпросният апарат ще залага на 108 МР главен сензор, дисплей със 120 Hz опреснителна честота и селфи камера под дисплея. 

Последното е технология, която някои китайски производители вече демонстрираха, но и признаха, че качеството на селфитата с нея все още не е на достатъчно добро ниво, че да бъде пусната в крайно устройство на пазара. Дали HMD Global са намерили вариант това да се случи, може би съвместно с ZEISS - предстои да разберем. 

Nokia 9.3 5G

Иначе за Nokia 9.3 се казва, че ще се базира на премиум чипсета Snapdragon 865, 6/8 GB RAM и 128/256 GB вградена памет. 

Акцентът при този модел ще бъде основната камера, която отново ще бъде петорна, залагайки на 108 МР главен сензор. Тук спекулациите също са твърде смели, така че може би е по-добре да изчакаме премиерата да наближи, за да сме сигурни, че имаме достоверна информация. 

Nokia 9.3 5G

Колкото до името - очаква се да бъдат пропуснати 9.1 и 9.2, така че да се премине директно към 9.3, за да бъде и тази линия в синхрон с останалите в портфолиото на HMD Global. 

Информацията, както и страхотните изображения (това не е финалният дизайн на модела) са от letsgodigital.org и дизайнера Concept Creator. 

5-те най-важни подобрения в Samsung Galaxy A52 спрямо Galaxy A51

В nixanbal.com вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A52, който е новият обещаващ модел от среден клас…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer