НачалоНовиниNokia 9 PureView и петорната му камера се появиха в детайлно изображение

Nokia 9 PureView и петорната му камера се появиха в детайлно изображение

2963
Написана от  nixanbal 06 февруари 2019
Nokia 9 PureView и петорната му камера се появиха в детайлно изображение

Многократно вече сме чували и дори виждали Nokia 9 PureView, но днес имаме вероятно най-ясното изображение на модела. Кадърът изглежда като официалните такива, които производителите разпространяват за своите устройства, като потвърждава немалко детайли. 

Вижда се петорната камера на Nokia 9 PureView, за която все още нямаме сигурност от какви точно сензори и обективи ще се състои.

Все пак можем да предположим, че ще има един основен сензор с висока резолюция, един с широкоъгълен обектив, един за оптично приближение, четвърти за по-добър ефект боке и пети, който е монохромен или пък 3D ToF сензор. 

Nokia 9 PureView

За големия екран на Nokia 9 PureView се очаква да има 5.99" диагонал, Quad HD+ резолюция (490 ppi) и AMOLED панел, а като конфигурация се споменават миналогодишният чипсет Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128 GB вградена памет и 4150 mAh батерия, която се зарежда през USB Type-C порт и се поддържа бързо зареждане Quick Charge 3.0. 

Друга интересна новост за смартфона е интегриран в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. Колкото до корпуса - той изглежда ще има метална рамка и стъклен гръб с извивки в двата края. 

Всичко това ще бъде потвърдено или пък оборено при официалния дебют на Nokia 9 PureView, очакван на 24 февруари в Барселона. Nixanbal ще бъде на място, така че очаквайте живо отразяване на всички новини. 

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer