НачалоНовиниNokia 9 PureView ще бъде представен в края на януари, твърди нов слух

Nokia 9 PureView ще бъде представен в края на януари, твърди нов слух

2871
Написана от  nixanbal 28 декември 2018
Nokia 9 PureView ще бъде представен в края на януари, твърди нов слух

Nokia 9 започва да се появява все по-често онлайн, като вече знаем част от спецификациите му, както и как ще изглежда въпросният модел с петорна камера. Днес обаче порцията слухове засяга премиерата на флагмана, като според руски източник тя е насрочена за края на януари. 

Първоначално очаквахме Nokia 9 PureView да се появи много по-рано, но HMD Global отложи премиерата му по неясни причини. Последните слухове твърдяха, че ще видим модела на Световния мобилен конгрес в края на февруари в Барселона, но според Nokia Anew анонсът ще се състои в последната седмица на януари.

Това означава, че феновете ще видят дълго чакания топмодел месец по-рано и че за представянето му изглежда ще има отделно събитие. 

На този етап за спецификациите на Nokia 9 PureView очакваме да включват ~6" Quad HD+ дисплей с POLED панел, фини рамки и вграден в него скенер за пръстови отпечатъци. Чипсетът ще бъде Snapdragon 845, въпреки че вече започнаха да се анонсират модели и с по-новия Snapdragon 855, a компания ще му правят 8 GB RAM и 128 GB вградена памет + microSD слот. Сред останалите екстри са безжично зареждане, защита от прах и вода и голяма батерия с капацитет над 4000 mAh. 

Акцентът е петорната основна камера с оптика ZEISS, OZO Audio и брандинг PureView, какъвто използваха някои от най-добрите модели Nokia преди години. Предната камера е 12 МР, твърдят слуховете. 

Дали всичко това е коректна информация и ще видим ли Nokia 9 PureView още през януари - предстои да разберем. 

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer