НачалоНовиниNokia D1C може да се окаже огромен 13.8" таблет

Nokia D1C може да се окаже огромен 13.8" таблет

1560
Написана от  nixanbal 14 октомври 2016
Nokia D1C може да се окаже огромен 13.8" таблет

Наскоро в мрежата се появи информация за едно от първите нови устройства Nokia с Android, което засега познаваме с името Nokia D1C. Първоначално се говореше за смартфон от среден клас, но нови детайли подсказват, че става въпрос за гигантски таблет. 

Таблет с диагонал на екрана 13.8" и Android 7.0 Nougat е едно от първоте устройства, с които любимата от близкото минало марка ще се завърне на пазара. Информацията за размера на дисплея е открита в бенчмарк в сайта GFXBench от nokiapoweruser.com.

Така излиза, че се задава таблет с 13.8" Full HD дисплей, чипсет Snapdragon 430, 3 GB RAM, 16/32 GB вградена памет, 16 МР основна и 8 МР предна камера.

Лично не бих заложил всичко на това, че зад Nokia D1C се крие тъкмо гигантски и насочен към тясна аудитория таблет и бих очаквал в крайна сметка да излезе, че 13.8-инчовата история е изфабрикувана или просто грешка по трасето. 

Какво мислите? Има ли логика името Nokia да се завърне с подобно устройство?

Смартфонът Nexus на HTC може да използва чипсет Snapdragon 821

В мрежата продължават да се засилват слуховете около това кой ще бъде следващият производител на смартфоните Nexus за Google и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer