Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNokia Lumia 800 ще се продава от М-Тел, GLOBUL и VIVACOM, под 700 лв. с договор

Nokia Lumia 800 ще се продава от М-Тел, GLOBUL и VIVACOM, под 700 лв. с договор

4195
Написана от  nixanbal 31 март 2012
Nokia Lumia 800 ще се продава от М-Тел, GLOBUL и VIVACOM, под 700 лв. с договор

VIVACOM и GLOBUL вече започнаха с анонсите и обещаха, че ще предложат първия смартфон на Nokia с Windows Phone още през месец април. От М-Тел също потвърдиха, че ще добавят новия Lumia 800 в каталога си и поясниха, че това ще се случи също другия месец, някъде след официалната премиера на модела в България.

За официалното представяне на Nokia Lumia 800 у нас очакваме подробности следващата седмица, но вече е ясно, че VIVACOM ще предлага модела от 15 април. Цената на оранжевия оператор ще бъде около 670 лв. с абонаментен план Net&Call Super Max, което е 27.90 лв. месечно за 2 години + по 49.80 лв. такса за тарифата.

Разбира се, Lumia 800 ще се предлага и с останалите планове на оператора, както и от другите два телекома, така че ще има възможност да изберете оферта според нуждите си.

Междувременно от няколко дни Marketplace за Windows Phone вече има и локализирана версия за България!

На свободна продажба Nokia Lumia 800 ще струва малко под 1000 лв., а скоро очаквайте и подробното ревю на смартфона в блога.

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer