НачалоНовиниNokia Lumia 920 ще предлага безжично зареждане и 8 МР PureView камера

Nokia Lumia 920 ще предлага безжично зареждане и 8 МР PureView камера

3937
Написана от  nixanbal 03 септември 2012
Nokia Lumia 920 ще предлага безжично зареждане и 8 МР PureView камера

Nokia Lumia 920 се появи вчера и въпреки че не знаем със сигурност какви спецификации ще предлага, стана ясно в какви цветове ще бъде налична. Днес The Verge са получили информация, че на 5-и септември Nokia действително ще представи Lumia 920, а да се надяваме, че не само. Смартфонът ще предлага впечатляващи спецификации, сред които голям HD дисплей и безжично зареждане. Камерата ще бъде PureView, но според информацията не съвсем като в Nokia 808 PureView.

A14GwhqCMAAI8wl

Снимката се появи днес - вляво е Lumia 920, а вдясно Lumia 820.

Всъщност Nokia Lumia 920 щяла да има едва 8 МР камера, която щяла да носи името PureView, но не защото има огромен 41 МР сензор, а заради усъвършенствана стабилизация на изображението и подобрен софтуер. Честно казано това звучи разочароващо, но ако резултатите са като на 808 PureView, няма да има значение колко МР е най-голямата снимка и лично бих бил доволен. Да се надяваме, че придобиването на компанията Scalado също ще допринесе за по-функционалната камера на Lumia 920.

A14E7xDCcAIPttH

На това изображение става ясно, че и Lumia 920, и Lumia 820 ще поддържат безжично зареждане, като изглежда Nokia подготвя и съответния аксесоари за целта.

Иначе за смартфона се очаква да има 4.5" дисплей с HD резолюция, двуядрен процесор на 1.5 GHz, 1 GB RAM и 32 GB вградена памет. Предната камера ще бъде с резолюция 1.3 MP.

Останаха ни само два дни до истината, така че очаквайте детайлите в сряда!

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer