Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNokia Mobile: Имаме още анонси за 2017 г., едва сега започваме

Nokia Mobile: Имаме още анонси за 2017 г., едва сега започваме

1966
Написана от  nixanbal 06 март 2017
Nokia Mobile: Имаме още анонси за 2017 г., едва сега започваме

Twitter профилът на Nokia Mobile (или HMD Global) обяви в социалната мрежа, че предстоят още премиери на нови смартфони през 2017 г. и анонсите едва сега започват. Заявката идва в отговор на поредица въпроси от фенове на марката. 

Всъщност едва ли някой е очаквал голямото завръщане на смартфоните Nokia да приключи само с 3-4 нови модела за цялата година, но по-интересното е, че отговорът идва след питания за смартфони от по-висок клас. 

Припомням ви, че преди няколко дни на MWC 2017 HMD Global, компанията зад мобилните телефони с името Nokia, показа Nokia 3, 5 и 6, както и базовия телефон Nokia 3310. Най-скъпият модел струва 229 евро.

Така на фантазията на феновете остана много и очакванията за смартфон от по-висок клас продължават да растат. 

Screen Shot 2017-03-06 at 6.00.13 PM

Дали обаче това устройство ще използва забележителните камери с технологията PureView и оптика Zeiss, които помним от предишните модели Nokia? "Вече не използваме технологии на Carl Zeiss", пише в официалния си профил Nokia Mobile, което вероятно ще разочарова мнозина, но пък не отхвърля категорично възможността да видим напредналите фото-технологии в някой бъдещ флагман. 

Screen Shot 2017-03-06 at 6.03.49 PM

Ще бъде интересно - очакваме продължението. 

А скоро се надявам да се появят и тестови бройки на Nokia 6 и останалите нови модели, за да тестваме и техните камери. За класа си спецификациите им всъщност не звучат никак зле. 

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer