НачалоНовиниNokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

Nokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

4841
Написана от  nixanbal 21 септември 2018
Nokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

HMD Global обявиха събитие за 4 октомври в Лондон, когато обещават да покажат нов или нови телефони Nokia. Едно от очакваните устройства е моделът Nokia 7.1 Plus, наследник на популярния Nokia 7 Plus, а другото предположение касае флагмана Nokia 9. 

Събитието по-вероятно ще бъде фокусирано върху модела Nokia 7.1 Plus, чиито изображения виждаме през последните седмици, а кадрите тук бяха създадени и разпространени на база слуховете от сайта www.mysmartprice.com.

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus ще разполага с голям екран с изрязана част в горния му край, ще предлага стилен дизайн с метална рамка и стъклен гръб и изглежда ще запази 3.5 мм жак и ще има USB Type-C порт. Приблизителните размери на корпуса са 149.8 x 71.2 x 8.0 мм. 

Nokia 7.1 Plus

Очаква ни двойна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци под нея. 

Дали на 4-ти ще видим още и флагмана Nokia 9, за който знаем, че ще предлага петорна основна камера - предстои да разберем. Аз по-скоро бих заложил, че въпросният ще се появи на MWC 2019 през февруари в Барселона, но ще се радвам да не се окажа прав и да го видим по-рано. 

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Watch 3

Заедно с топмодела Galaxy Note 20 Ultra на Samsung беше представен и най-новият смартчасовник на компанията - Galaxy Watch 3.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer