НачалоНовиниNokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

Nokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

4818
Написана от  nixanbal 21 септември 2018
Nokia подготвя премиера за 4 октомври + изображения на очаквания Nokia 7.1 Plus

HMD Global обявиха събитие за 4 октомври в Лондон, когато обещават да покажат нов или нови телефони Nokia. Едно от очакваните устройства е моделът Nokia 7.1 Plus, наследник на популярния Nokia 7 Plus, а другото предположение касае флагмана Nokia 9. 

Събитието по-вероятно ще бъде фокусирано върху модела Nokia 7.1 Plus, чиито изображения виждаме през последните седмици, а кадрите тук бяха създадени и разпространени на база слуховете от сайта www.mysmartprice.com.

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus ще разполага с голям екран с изрязана част в горния му край, ще предлага стилен дизайн с метална рамка и стъклен гръб и изглежда ще запази 3.5 мм жак и ще има USB Type-C порт. Приблизителните размери на корпуса са 149.8 x 71.2 x 8.0 мм. 

Nokia 7.1 Plus

Очаква ни двойна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци под нея. 

Дали на 4-ти ще видим още и флагмана Nokia 9, за който знаем, че ще предлага петорна основна камера - предстои да разберем. Аз по-скоро бих заложил, че въпросният ще се появи на MWC 2019 през февруари в Барселона, но ще се радвам да не се окажа прав и да го видим по-рано. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer