Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

Nokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

1326
Написана от  nixanbal 06 юли 2017
Nokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

Днес HMD Global и ZEISS обявиха новото си партньорство, което означава, че в бъдеще ни очакват по-добри камерафони с марката. В социалните мрежи двете компании започнаха да споделят и тийзър, подсказващ за двойна камера с оптика ZEISS. 

С днешното споразумение HMD Global обещава да налага нови стандарти в сферата на камерафоните и това изглежда ще стане чрез доста вълнуващи екстри. 

Подсказката за двойна камера с оптика ZEISS идва от кратко тийзър видео, което и двете компании споделиха в социалните мрежи, а слуховете твърдят, че става дума за модела Nokia 9. 

За него се говори, че ще бъде топмоделът в каталога на HMD Global и ще предлага основна камера с два 13 МР сензора, но все още не е ясно кога ще видим официалния му дебют. Изложението IFA 2017, което започва на 1 септември, изглежда като логична сцена за премиерата на Nokia 9, а nixanbal.com за поредна година ще бъде там, така че очаквайте новините на живо.

Собствениците на Мтел са приготвили 1 милиард евро за разрастване на бизнеса в Източна Европа

Около 1 милиард евро са отделените средства, с които A1 Telekom Austria Group планира да разшири присъствието си в Източна…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer