НачалоНовиниNokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

Nokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

668
Написана от  nixanbal 06 юли 2017
Nokia подсказва за смартфон с двойна камера и оптика ZEISS

Днес HMD Global и ZEISS обявиха новото си партньорство, което означава, че в бъдеще ни очакват по-добри камерафони с марката. В социалните мрежи двете компании започнаха да споделят и тийзър, подсказващ за двойна камера с оптика ZEISS. 

С днешното споразумение HMD Global обещава да налага нови стандарти в сферата на камерафоните и това изглежда ще стане чрез доста вълнуващи екстри. 

Подсказката за двойна камера с оптика ZEISS идва от кратко тийзър видео, което и двете компании споделиха в социалните мрежи, а слуховете твърдят, че става дума за модела Nokia 9. 

За него се говори, че ще бъде топмоделът в каталога на HMD Global и ще предлага основна камера с два 13 МР сензора, но все още не е ясно кога ще видим официалния му дебют. Изложението IFA 2017, което започва на 1 септември, изглежда като логична сцена за премиерата на Nokia 9, а nixanbal.com за поредна година ще бъде там, така че очаквайте новините на живо.

Смартфоните BlackBerry вече ще се разработват изцяло от външна компания

BlackBerry реши да отхвърли част от товара, който влачи през последните години, и днес обяви, че прекратява вътрешната разработка на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer