Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниNokia ще предложи VR посещение зад кадър от снимките на Star Wars: The Last Jedi

Nokia ще предложи VR посещение зад кадър от снимките на Star Wars: The Last Jedi

1067
Написана от  nixanbal 24 април 2017
Nokia ще предложи VR посещение зад кадър от снимките на Star Wars: The Last Jedi

Nokia обяви, че е сключила споразумение с  The Walt Disney Studios и Lucasfilm, с което ще създаде специално VR съдържание от снимачната площадка на новия филм Star Wars: The Last Jedi. Финландската компания ще предостави своята професионална камера за 360-градусово VR видео Nokia OZO

Съдържанието, което ще бъде записано за гледане през очила за виртуална реалност, ще бъде допълнително изживяване за феновете на Междузвездни войни по цял свят, обявиха от Nokia Technologies.

Чрез него зрителите ще видят не само любимите си герои зад кадър, но и част от процеса по заснемане на мащабна кинопродукция.

Nokia OZO

Повече информация около VR съдържанието за Star Wars: The Last Jedi очакваме в близките месеци. Колкото до самия филм - той излиза по кината през декември. 

Подобни сцени зад кадър с Nokia OZO са заснемани още при филмите Pete's Dragon, Alice Through the Looking Glass и The Jungle Book.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer