НачалоНовиниНощен режим за селфита, Live Focus Video и други нови екстри идват с ъпдейт за Galaxy S10

Нощен режим за селфита, Live Focus Video и други нови екстри идват с ъпдейт за Galaxy S10

1742
Написана от  kris.romanov 24 септември 2019
Нощен режим за селфита, Live Focus Video и други нови екстри идват с ъпдейт за Galaxy S10

Samsung разпространява нов ъпдейт за серията Galaxy S10, който носи подобрения основно в камерата, пише gsmarena.com, цитирайки холандския galaxyclub.nl. Новостите са познати от модела Galaxy Note 10/10+, така че около месец по-късно ги получават и предишните флагмани на компанията. 

Собствениците на Galaxy S10, Galaxy S10e и Galaxy S10+ могат да очакват софтуерна актуализация, която добавя нощен режим за селфита и Live Focus Video, при което на фокус е обектът на преден план, а фонът е замъглен. Последната екстра е позната от Galaxy A80 и Note 10/10+, които за разлика от S10 имат 3D ToF сензор, за да постигат по-добър ефект с изрязване на обекта отпред, но изглежда и други модели ще могат да я предложат. 

Добавени са още AR Doodle, но само за селфи видео, както и нещо извън камерата - удобна връзка и прехвърляне интерфейса на телефона върху екрана на компютъра чрез DeX. 

Всичко това идва в доста солиден ъпдейт от над 1200 МВ. 

Добрата новина за собствениците на моделите S10 е, че ще получат гореизброените екстри още сега и не трябва да чакат за ъпдейт до Android 10. Не е ясно кога точно актуализацията ще тръгне и за България, но на моя S10+ към момента няма такава. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer