НачалоНовиниНов модел Apple AirPods със защита от вода се задава в края на 2019-а

Нов модел Apple AirPods със защита от вода се задава в края на 2019-а

1219
Написана от  kris.romanov 10 юли 2019
Нов модел Apple AirPods със защита от вода се задава в края на 2019-а

Все по-популярните слушалки AirPods на Apple, които наложиха нова продуктова категория на пазара, скоро ще имат трето издание с някои ключови подобрения, пише анализаторът Даниел Айвс от Wedbush, цитиран от macrumors.com. Въпросният модел ще предлага защита от прах и вода, а има и прогнози за още една, значително по-различна версия. 

По-горният източник споделя, че слушалките ще излязат навреме за коледните празници тази година и може да включват неназовани подобрения по дизайна, който не е променян от първото издание от декември 2016 г. 

Информацията съвпада с по-ранни слухове. Марк Гурман от Bloomberg прогнозина още миналата година, че Apple подготвя версия на AirPods със защита от вода и шумоизолация, а освен това очаква да видим и още един тип слушалки под бранда Apple, които са тип диадема и ще предлагат висококачествен звук. Този втори модел може да се появи в началото на 2020 г., споделя Гурман. 

Минг-Чи Куо, друг анализатор, експерт на тема Apple, по-рано прогнозира, че два нови модела AirPods ще влязат в продукция между последното тримесечие на 2019-а и първото на 2020 г., като един от тях ще има изцяло нов дизайн и по-висока цена. 

DigiTimes също бяха споменали за трето поколение AirPods с шумоизолация, задаващо се в края на 2019 г.

Пазарът на тези компактни безжични слушалки става все по-конкурентен и подобни продукти се предлагат от редица компании, включително най-големите имена в бранша. Наскоро и Sony пусна ново поколение на своите WF-1000XM3, които впечатляват най-вече с технология за висококачествено потискане на околния шум. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer