НачалоНовиниGalaxy Note 10 Pro ще има 25 W зареждане, а Galaxy A90 - 45 W, твърди нов слух

Galaxy Note 10 Pro ще има 25 W зареждане, а Galaxy A90 - 45 W, твърди нов слух

1645
Написана от  nixanbal 10 юни 2019
Galaxy Note 10 Pro ще има 25 W зареждане, а Galaxy A90 - 45 W, твърди нов слух

Преди няколко дни се появи неофициална информация, според която новият топмодел Galaxy Note 10 Pro на Samsung ще предлага супербързо 45 W зареждане. Нов слух сега обаче опровергава това и твърди, че по-достъпен модел на корейците ще получи новата технология, докато Note 10 Pro ще разчита на 25 W зареждане. 

Според Макс Вайнбах (@mweinbachXDA) от XDA Developers, който цитира "своя източник", Galaxy Note 10 Pro всъщност няма да има новото 45 W бързо зареждане, а 25 W. Това пак е сериозен ъпгрейд на актуалното 15 W зареждане при Note 9 и S10, но конкурентни устройства вече са с 40 W зарядни и при големи над 4000 mAh батерии това е още по-важен показател. 

Вайнбах обаче твърди, че въпросното 45 W зареждане не е фалшива новина и действително ще бъде показано при модел на Samsung, само че в по-ниския клас - в серията Galaxy A. 

По-конкретно това щял да бъде моделът Galaxy A90, който логично би следвало да е позициониран над A80 и това вече звучи интересно. 

Разбира се, всичко това са слухове от неназовани източници, така че какво подготвя всъщност Samsung предстои да разберем до няколко месеца. Премиерата на Galaxy Note 10 и Note 10 Pro е насрочена за август, вероятно още през първата половина. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer