НачалоНовиниНов смартфон от LG се очаква на 15 май

Нов смартфон от LG се очаква на 15 май

587
Написана от  nixanbal 06 април 2020
Нов смартфон от LG се очаква на 15 май

Наскоро излезе информация, че LG може да промени стратегията си със серията G и не просто да свали следващия модел в средния клас, но и изобщо да го нарече по съвсем друг начин. Днес имаме информация от корейските медии, според които въпросното устройство, както и да се нарича, ще бъде показано на 15 май. 

Премиерата на първоначално спрягания като LG G9 ThinQ смартфон ще се състои на 15 май, а името му щяло да бъде ново - акцентиращо върху ключови характеристики от дизайна и характеристиките му. 

И въпреки че според по-ранни слухове този модел може да замени премиум процесора с новото предложение от висок среден клас на Qualcomm, Snapdragon 765G, очаква се да предлага най-доброто по отношение на камерата и добър живот на батерията. 

Знаете, че се появиха и слухове за възраждане на серията LG Chocolate от близкото минало, което би било по примера на рестартирания RAZR на Motorola, но дали всичко това е вярно - скоро ще разберем. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer