Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовата Nokia 3310 скоро ще бъде на пазара

Новата Nokia 3310 скоро ще бъде на пазара

3043
Написана от  nixanbal 05 май 2017
Новата Nokia 3310 скоро ще бъде на пазара

Новата Nokia 3310 предизвика смесени реакции, когато я видяхме за първи път на Световния мобилен конгрес през февруари в Барселона, но със сигурност беше фурор - както за медиите, така и за потребителите от цял свят. Устройството съвсем скоро ще бъде на пазара, като в социалните мрежи вече тече подгряваща кампания. 

В официалния профил на Nokia Mobile във Facebook беше споделено видео за Nokia 3310 със заглавие "17-годишното ви чакане свърши". 17, колкото са годините от премиерата на оригиналния модел, превърнал се в емблема за индустрията.

В клипа се появява и текст, че доставките на телефона вече започват. 

Всъщност не точно. В отговор на стотиците коментари под поста Nokia Mobile отговаря, че информация за поръчките на Nokia 3310 тепърва предстои да бъде споделена. 

Нашите нови продукти ще бъдат на световния пазар в следващите месеци, споделят още от официалния профил. 

Припомням ви, че по-рано стана ясно, че Nokia 3310 и смартфоните Nokia 6, 5 и 3 ще излязат на пазара в края на второто тримесечие на 2017 г., което най-вероятно означава, че феновете ще трябва да почакат до юни. 

В България също ще видим всички устройства на HMD Global, които вече стоят зад мобилните устройства с марката Nokia, но и тук изчакваме конкретна информация за пазарния им дебют.

Snapdragon 845 в детайли - какво ни очаква от новите премиум смартфони през 2018 г.

Qualcomm окончателно повдигна завесата над новия си премиум чипсет Snapdragon 845 и вече имаме всичките му спецификации. Новата мобилна платформа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer