Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовата серия смартфони Galaxy A 2018 ще има Infinity Display и бутон Bixby

Новата серия смартфони Galaxy A 2018 ще има Infinity Display и бутон Bixby

2352
Написана от  nixanbal 26 септември 2017
Новата серия смартфони Galaxy A 2018 ще има Infinity Display и бутон Bixby

Преди месец излезе неофициална информация, че Samsung може да пренесе еднa от ключовите характеристики на топмоделите си Galaxy S8 и Note 8 в серията от среден клас Galaxy A 2018. Още детайли от същия източник в Twitter сега потвърждават слуховете, като добавят нови подробности...

Според информацията Galaxy A5 и Galaxy A7 2018 ще предлагат емблематичните за флагманите Galaxy S8 и Note 8 безрамкови екрани, които Samsung нарича Infinity Display. 

Освен това се вижда, че тези устройства ще разполагат с бутон за активиране на виртуалния асистент Bixby. Да, това е по-скоро разочароващо, но поне вече има вариант да деактивирате копчето, така че да не прави нищо, ако случайно го натиснете. 

Galaxy A 2018

За двата смартфона от среден клас на корейците очакваме още скенерът за пръстови отпечатъци да бъде преместен под камерата, като отново той изглежда опасно близо до сензора на камерата и сензорът й може лесно да се зацапва. 

Galaxy A 2018

Възможно е премиерата на новите модели Galaxy A 2018 да се състои още преди края на годината или рано в началото на следващата. 

Sony Xperia XZ Premium - репортажно от европейската премиера в Лисабон

На 26 април стегнах багажа и тръгнах към Лисабон, където на следващия ден Sony организира европейската премиера на Xperia XZ…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer