НачалоНовиниНови 3D макети представят очаквания дизайн на Google Pixel 4

Нови 3D макети представят очаквания дизайн на Google Pixel 4

1804
Написана от  nixanbal 11 юли 2019
Нови 3D макети представят очаквания дизайн на Google Pixel 4

Остават още няколко месеца до премиерата на новите смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL на Google, които все по-често се появяват в новинарския поток, включително с изображения. Новите кадри тук са 3D макети, генерирани от дизайнера Джонас Денерт (@PhoneDesigner) и изглеждат супер реалистично.

Изображенията представят лицевата и задната част на смартфона, като ни дават по-ясна представа как ще изглежда Pixel 4. Отзад виждаме квадратния модул за основната камера, която вече чухме, че ще бъде тройна - стандартна, втора с телеобектив и 3D ToF сензор. 

Отпред няма да има ноч, а по-дебела горна част, което не стои особено добре, но пък изглежда е компромис, за да бъдат прикрити там двете селфи камери, слушалката и сензори. 

Google Pixel 4

Е, Google определено няма да променят света с дизайна на смартфоните си, но да се надяваме, че Pixel 4 и Pixel 4 XL ще са симпатични на живо, а и най-важното - ще запазят и дори подобрят качеството на страхотните камери от Pixel 3 и ще предложат допълнителни причини да завиждаме на страните, в които устройствата се предлагат официално. 

Google Pixel 4 XL vs Apple iPhone Xs Max

По-горе виждате и изображение, което съпоставя Pixel 4 XL с iPhone Xs Max с цел сравнение на размерите. 

На живо от световната премиера на Honor View 20

Здравейте от френската столица, където тук, в Salle Pleyel, днес Honor представи новия си топмодел View 20. Смартфонът предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer