НачалоНовиниНови изображения и информация за Samsung Galaxy Note 10 и Note 10 Pro

Нови изображения и информация за Samsung Galaxy Note 10 и Note 10 Pro

1973
Написана от  nixanbal 06 юни 2019
Нови изображения и информация за Samsung Galaxy Note 10 и Note 10 Pro

По традиция през август Samsung представя новия си топмодел от серията Galaxy Note и с наближаването на месеца започва да излиза все по-често информация за устройството. Този път се говори за две версии на Note 10, а ето и какви са новите детайли около тях...

В мрежата беше разпространен макет на предполагаемия Note 10, който показва доста сериозна промяна в дизайна спрямо досегашните модели от тази, а и останалите серии на Samsung. 

samsung-galaxy-note10-5k-renders-and-360-degree-video-602

От изображенията виждаме доста симетричен дизайн, като дори селфи камерата е кръг по средата на ширината, а не в крайната дясна част, както при S10. Рамките на дисплея са още по-фини спрямо S10 и като цяло изглежда се задава доста впечатляващ екран. 

samsung-galaxy-note10-5k-renders-and-360-degree-video

Според тези кадри е премахнат 3.5 мм жак за слушалки, както и физическият бутон за Bixby, за което скоро имаше слухове. Налице е USB Type-C портът и стилусът S-Pen, характерен за серията Note. 

Колкото до основната камера - при Note 10 тя е тройна, но според @universeice по-напомпаната версия Note 10 Pro ще има и четвърта 3D ToF камера. 

Разбира се, няма гаранция, че това е финалният вид на Galaxy Note 10 или че изобщо има нещо общо с устройството. Много често обаче подобни макети са доста близки до реалността. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer