Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови изображения на необявения Moto Z3 Play

Нови изображения на необявения Moto Z3 Play

3638
Написана от  nixanbal 11 май 2018
Нови изображения на необявения Moto Z3 Play

Motorola вече представи цял куп смартфони от нисък до среден клас в сериите E и G, но тепърва очакваме и нови попълнения в по-високата категория Z. Едно от тези устройства е Moto Z3 Play, което @evleaks сега разкрива в нови изображения. 

За Moto Z3 Play вече чухме, че ще предлага конфигурация на модел от среден към висок клас, базирана на чипсет Snapdragon 636, 4 GB RAM, 32/64 GB вградена памет.

Скенерът за пръстови отпечатъци вероятно ще бъде заложен в бутона за включване отстрани, а камерата ще бъде двойна - 12 МР + 8 МР. Тази за селфита - 5 МР. 

Moto Z3 Play

Интересното е, че екранът вече ще бъде 6.1-инчов, което е разлика спрямо досегашните модели Moto Z и ще бъде възможно заради очевидно по-фините рамки и преместеният скенер за пръстови отпечатъци.

Moto Z3 Play би трябвало да може да работи с досегашните приставки Moto Mods, но това очакваме да бъде потвърдено при официалния анонс. 

Според Еван Блас цветът на по-горния модел се нарича Deep Indigo. 

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer