Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови изображения показват как би могъл да изглежда Samsung Galaxy S8

Нови изображения показват как би могъл да изглежда Samsung Galaxy S8

2299
Написана от  nixanbal 05 януари 2017
Нови изображения показват как би могъл да изглежда Samsung Galaxy S8

Говори се, че Samsung ще отложи премиерата на Galaxy S8 за април, но още сега в мрежата се появиха изображения, които уж показват какво подготвят корейците. Разпространената из китайските сайтове снимка е в съответствие с всички слухове, които чухме досега за S8. Но дали това е истинският модел?

ОК, за себе си признавам, че не вярвам ни най-малко това да е снимка на реален прототип на Galaxy S8, въпреки че е началото на 2017-а и би било логично Samsung вече да има дори няколко макета на подготвяното устройство. 

Galaxy S8

Така или иначе, по-горният кадър, а и останалите нароили се изображения кореспондират с всичко, което знаем за S8 до момента - ще липсва физически хоум бутон под екрана, дисплеят ще е извит, а около него рамките ще са изключително фини.

Galaxy S8

Да се надяваме, че в близките седмици ще видим нещо повече за дизайна и спецификациите на S8. Всъщност - неизбежно е. Дотогава обаче по-скоро бих приел всичко тук с едно наум. 

Galaxy S8

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer