Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови изображения разкриват предполагаемия дизайн на смартфона с петорна камера Nokia 9

Нови изображения разкриват предполагаемия дизайн на смартфона с петорна камера Nokia 9

3206
Написана от  nixanbal 06 ноември 2018
Нови изображения разкриват предполагаемия дизайн на смартфона с петорна камера Nokia 9

От месеци насам се носят слухове за премиум флагмана на HMD Global, който би трябвало да видим като модела Nokia 9. За него се говори, че ще предлага петорна основна камера, а днес имаме цяла галерия изображения, които вероятно разкриват дизайна на устройството...

От изображенията се вижда още, че телефонът ще използва оптика ZEISS за въпросната петорна камера, ще има голям екран със сравнително тънки рамки и без изрязана част, а освен това изглежда е отпаднал жакът за слушалки - всъщност точно като при Nokia 8 Sirocco. 

DrTQ-NVXgAEqQ5p

Премиерата на мистериозния телефон с петорна камера продължава да се отлага във времето, въпреки че все по-често излиза информация за него, но е много вероятно да видим официалния анонс на Световния мобилен конгрес през февруари в Барселона.

nokia-9-leak-by-onleaks-x-91mobiles

Това, разбира се, е само догадка и нищо чуднo HMD Global да готвят някоя изненада, но така или иначе засега разполагаме само с тези няколко изображения от @slashleaks.

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer